MIDDEN - DELFLAND

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Muzikanten welkom voor Midden-Delfland Dagen

9 januari 2018. Blaas je graag je partijtje mee, of wil je een toontje hoger zingen? Doe dan ook mee aan de muzikale Midden-Delfland Dagen 2018 op zaterdag 16 juni & zondag 17 juni!

Thema van de twintigste editie is immers 'Midden-Delfland, daar zit muziek in'. Al diverse orkesten, koren, bands en zangers hebben belangstelling getoond en zich aangemeld om dit weekeinde mee te doen.

Aanmelden

Wil je je aansluiten en samen of individueel ook een optreden verzorgen, meld je dan graag vóór maandag 15 januari aan via het formulier op de website van de Midden-Delfland Vereniging. Weet je het nog niet zeker of je meedoet, heb je nog vragen of wil je meer weten, neem dan gerust contact op via secretariaat@middendelflandvereniging.nl. Of bel: Mobiel 06 - 42 10 54 07.

Harmonie Sint Caecilia tijdens de Midden-Delfland Dagen 2017
Harmonie Sint Caecilia voor het Oude Gemeentehuis van Schipluiden tijdens de Midden-Delfland Dagen 2017, foto Henk Groenendaal.

Minder versnipperd

De organisatie is weer in vertrouwde handen bij de Midden-Delfland Vereniging, met Martin Visser als coördinator. De opzet is dit jaar iets aangepast. ‘We willen de muzikale activiteiten concentreren op een aantal grote locaties, waardoor het aanbod aan activiteiten op de Midden-Delfland Dagen minder gespreid en dus minder versnipperd zal zijn dan voorgaande jaren. Samen met de deelnemers zullen we op zoek gaan naar de meest passende locatie, tijd en ambiance’, aldus Martin Visser.

Bron: Persbericht Midden-Delfland Vereniging 9 januari 2018.

09 januari 2018